Slide background

RenRo Gevelrenovatie

Welkom op onze nieuwe website

Bekijk onze projecten

Op deze website vindt u een ruim overzicht van
de vele projecten die wij in het verleden zoal hebben gerealiseerd

Slide background

Direct contact!

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies
kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers

De Liemers

RenRo Gevelrenovatie voor uw vastgoedonderhoud in De Liemers

Bent u in De Liemers op zoek naar vastgoedonderhoud? Dan is RenRo Gevelrenovatie u graag van dienst in De Liemers. Steeds meer mensen kiezen voor zandstralen, daar kunt u als bedrijf ook voor kiezen, want dat geeft een mooie uitstraling. Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een goed voegbedrijf voor diverse voegwerken. Daarover kunnen onze medewerkers in De Liemers u informeren. Zij leggen u graag uit wat de voordelen en wat onze mogelijkheden zijn met betrekking tot verschillende voegwerken.

De Liemers

Reiniging en schoonmaakdiensten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de gevelreiniging of zoekt u een bedrijf voor gevelrenovatie? Wij hebben goed nieuws voor u, want wij bieden beide aan in De Liemers en in de regio. Gaat u daarom nu niet verder op zoek, maar laat u ons weten wat de wensen zijn en dan staan wij u graag te woord. Wij geven u namelijk aan wat onze mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn van ons schoonmaakbedrijf. Bij ons kunt u ook kiezen voor specialistische reiniging in De Liemers en in de regio.

Gevel impregneren

Denkt u wel eens na over gevel impregneren? Als u hier vragen over heeft, dan kunnen wij als bedrijf uit De Liemers u altijd van dienst zijn. Wij willen er namelijk voor zorgen dat u ook de voordelen in gaat zien. Als u nog andere opties heeft die u wilt overwegen, legt u het vraagstuk dan aan ons voor zodat wij met u mee kunnen denken en u hierin kunnen adviseren.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u graag meer weten over onze diensten in De Liemers? Dan horen wij dat graag van u en daarom kunt u bellen naar 026-8486881 of naar 06-23207005. Op onze website kunt u ook “het bel me terug formulier” invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorgt u er dan voor dat alle gegevens correct worden ingevuld, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Ook wanneer u een offerte wilt, kunt u die geheel vrijblijvend bij ons aanvragen en dan weet u waar u aan toe bent. Bij ons komt u geen verrassingen tegen. Wij staan voor u klaar en u kunt altijd op ons rekenen! Kiest u daarom nu voor ons bedrijf uit De Liemers en wij zijn u graag van dienst.