Het Ambacht 16 6931 EV, Westervoort
06 23 20 70 05
info@renro.nl

Gevelreiniging

De beste gevelreiniging vindt u bij RenRo Vastgoedonderhoud

Wilt u graag gebruik maken van gevelreiniging? Dan bent u bij ons, RenRo Vastgoedonderhoud, aan het juiste adres. Wij hebben een speciale straaltechniek, Torbostralen. Misschien heeft u daar wel eens van gehoord? Deze techniek is gebaseerd op gecompresseerde lucht met toevoeging van een beetje water en straalmiddel. Daarbij kan het straalmiddel bestaan uit kalk of glasparels bijvoorbeeld. Kalk is heel licht en glasparels zijn heel hard. Wij gebruiken hiervoor een gemiddeld straalmiddel en dat is olivinezand. Na het stralen passen wij onze dieptereiniging toe. Hierdoor wordt de vervuiling van de steen geneutraliseerd. Wij maken dus meteen gebruik van gevelreiniging, zodat alles er weer netjes en stralend uitziet als wij ons werk hebben gedaan.

Mogelijkheden gevelreiniging

Er zijn verschillende mogelijkheden met gevelreiniging, wij hebben u zojuist uitgelegd met welke methode wij werken. Het kan zijn dat dit u meteen aanspreekt, maar het kan ook vragen oproepen. Voordat u voor onze dienst gevelreiniging gaat kiezen vinden wij het belangrijk dat u weet wat er allemaal kan en wat de voordelen zijn. Stelt u daarom uw vragen aan onze medewerkers, zodat zij u een duidelijk antwoord kunnen geven.

Onze diensten

Bij ons kunt u kiezen voor gevelreiniging, maar wij bieden ook andere diensten aan. Op onze website kunt u een kijkje nemen en dan ziet u ook dat wij een goed voegbedrijf zijn. Dus ook daarin kunnen wij u adviseren en van dienst zijn. Het is fijn dat u een aanspreekpunt heeft en dat onze medewerkers bij u langs kunnen komen. Zij kunnen de situatie hierdoor beter inschatten, beoordelen en u voorzien van advies. De keuze is uiteindelijk aan u, maar onze medewerkers helpen u graag bij deze werkzaamheden.

Meer informatie

Wilt u graag weten wat wij op het gebied van gevelreiniging voor u kunnen betekenen? Dan kunt u nu contact met ons opnemen door te bellen naar
06-23207005. Of ga direct naar onze Contact pagina. Wij kunnen u ook geheel vrijblijvend voorzien van een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent als u van onze gevelreiniging gebruik gaat maken. Neemt u daarom contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst, wij staan voor u klaar.