Slide background

RenRo Gevelrenovatie

Welkom op onze nieuwe website

Bekijk onze projecten

Op deze website vindt u een ruim overzicht van
de vele projecten die wij in het verleden zoal hebben gerealiseerd

Slide background

Direct contact!

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies
kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers

Gevel impregneren

Gevel impregneren door RenRo Gevelrenovatie

Een gevel impregneren? Laat het dan nu uitvoeren door RenRo Gevelrenovatie. Wij zijn hierin thuis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en helpen u graag. Het eerste wat gedaan moet worden is de gevel voegen, maar als dat klaar is dan wordt er gekozen voor gevel impregneren. Bij ons

Waarom gevel impregneren?

Doordat wij gebruik maken van impregneer/hydrofobeer gevelbeschermingsmiddelen is alles waterafstotend en transparant. Door het impregneren van de gevel wordt:

  • De vervuiling van de gevel beperkt;
  • Alg en mos aangroei wordt voorkomen;
  • Er is geen kans op vorstschade;
  • Het vergroot de isolatiewaarde;
  • Het voegwerk gaat langer mee;
  • De gevel wordt waterafstotend.

Zijn dat voor u ook voldoende redenen om te kiezen voor impregneren? Wij gaan graag met u in gesprek om de voordelen allemaal aan u uit te leggen en dan ziet u direct in dat het werk direct loont!

Gevel impregneren

Onze werkwijze

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen, willen wij graag van u weten wat de wensen zijn. Wij komen graag een keer bij u langs om de situatie in te schatten. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij voor u ook een offerte maken, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en ook wanneer u daarna nog vragen heeft, zijn wij voor u altijd bereikbaar. Het werk dient goed te gebeuren en daarom kunt u daarvoor maar beter ons bedrijf inschakelen!

Vragen of een afspraak maken?

Is het tijd voor gevel impregneren? Dan kunt u daarvoor nu contact met ons opnemen en dan kunnen wij een schatting maken van de kosten. Daarvoor maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. U kunt nu bellen naar 026-8486881 of naar 06-23207005 en de situatie uitleggen en dan staan wij u graag te woord. Maar u kunt ook op onze website “het bel me terug formulier” invullen en uw vragen aan ons stellen. Wij nemen dan spoedig contact met u op en voorzien u van een passend antwoord.