Het Ambacht 16 6931 EV, Westervoort
06 23 20 70 05
info@renro.nl

Gevelreiniging Nijmegen

RenRo is actief op het gebied van Gevelreiniging Nijmegen. Wij verwijderen de vervuiling van gevels van zowel nieuwbouw en monumentale gebouwen. Gevels kunnen vervuild raken door aanslag zoals witte of zwarte schimmel, maar ook door begroeiing. Maar de gevel kan ook vervuild zijn door roet of graffiti en verf. Wij verwijderen alle soorten verontreiniging op alle soorten gevels en maken uw gevel weer zo goed als nieuw.

Verschillende gevelreinigingstechnieken

RenRo past onder meer de volgende technieken toe:

– stoom reinigen
– chemisch reinigen
– stralen

Er bestaat niet zoiets als “de beste gevelreinigingsmethode”. Dat hangt namelijk af van de het materiaal waar uw gevel uit bestaat en het type verontreiniging. Als u op zoek bent naar goede gevelreiniging Nijmegen, laat u dan door een professional adviseren wat de beste manier is.

Torbostralen

RenRo past de techniek “Torbostralen” vaak toe. Deze manier van stralen omvat het onder hoge druk stralen van lucht, water en straalmiddel. Het straalmiddel kan aangepast worden van licht tot hard. Daarmee beschermen wij uw gevel en reinigen toch tot in de diepte.

Gratis gevelreinigingsadvies

Een verkeerde manier van gevelreinigen kan uw gevel grote schade toebrengen. In eerste instantie ziet uw gevel er netjes uit, maar al snel daarna begint de ellende. Na enige tijd bent u verder van huis en staat u voor hoge renovatiekosten. Dat kunt u voorkomen door gebruik te maken van ons gratis advies. Bent u op zoek naar gevelreiniging Nijmegen, vraag ons dan eerst om gratis advies.