Het Ambacht 16 6931 EV, Westervoort
06 23 20 70 05
info@renro.nl

Nijmegen

RenRo Vastgoedonderhoud voor alle schoonmaakwerkzaamheden en renovaties in Nijmegen

In Nijmegen bent u voor uw vastgoedonderhoud aan het juiste adres bij RenRo Vastgoedonderhoud. Wij zijn van vele markten thuis en daarom bieden wij u ook een groot aantal diensten aan zoals:
Gevelrenovatie
Gevel impregneren
Gevelreiniging en straaltechniek
– Impregneren

  Nijmegen

  Als u in een van deze diensten interesse heeft in Nijmegen of in de regio van Nijmegen, dan zijn wij u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan maar precies weet waar u aan toe bent. Daarom maken wij graag een afspraak met u, zodat wij de situatie kunnen bekijken en dan een offerte voor u kunnen maken. U weet dan meteen wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten zijn. Als u daarmee akkoord gaat kan er desgewenst meteen een afspraak worden ingepland voor de werkzaamheden in Nijmegen.

  Schoonmaakbedrijf nodig in Nijmegen?

  Als u een eigen bedrijf heeft, kan het zijn dat u geen tijd heeft om alles regelmatig goed schoon te maken. De gevels bijvoorbeeld, deze moeten er goed uitzien want dit is ook een onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf in Nijmegen. Gelukkig kunt u ons schoonmaakbedrijf uit Nijmegen nu inschakelen, zodat wij dit voor u in orde maken. Daarvoor kunnen wij onze specialistische reiniging inzetten en dan heeft u weer een stralend bedrijf van binnen en buiten!

  Voegbedrijf en voegwerken

  Bent u op zoek naar verschillende voegwerken die uit worden gevoerd door een specialistisch voegbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want in Nijmegen kunnen wij u snel van dienst zijn. Het enige wat u hoeft te doen is bekijken welke soorten voegen er zijn, een keuze maken, aan ons doorgeven zodat wij contact met u op kunnen nemen. Op deze manier wordt alles snel in gang gezet en kunt u binnen de kortste keren genieten van onze prachtige voegwerken.

  Vragen over onze diensten?

  Wilt u meer weten over diensten of over onze prijzen?

  Dan kunt u bellen naar 06-23207005. Of ga direct naar onze Contact pagina.