Slide background

RenRo Gevelrenovatie

Welkom op onze nieuwe website

Bekijk onze projecten

Op deze website vindt u een ruim overzicht van
de vele projecten die wij in het verleden zoal hebben gerealiseerd

Slide background

Direct contact!

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies
kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf nodig? Kies voor RenRo Gevelrenovatie

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dan kunt u direct contact opnemen met RenRo Gevelrenovatie. Wij weten van aanpakken en staan voor u klaar. Ons reguliere schoonmaakpakket bestaat uit het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uiteenlopende objecten.

U kunt hierbij denken aan:

  • Winkelpanden en kantoorpanden
  • Instellingen en scholen
  • Bedrijfsgebouwen

Kunt u ons hiervoor ook gebruiken en wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen? Dit kan direct. Wij zorgen er namelijk voor dat uw werkomgeving en weer spik en span uitziet. Om er voor te zorgen dat het structureel schoon blijft maken wij gebruik van een schema. Hierdoor zorgen wij er voor dat de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit, want dit regelen wij allemaal voor u.

Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf nodig?

Als u een schoonmaakbedrijf nodig heeft dan kunt u ons direct inschakelen. Onze medewerkers zorgen er voor dat uw medewerkers altijd binnenkomen in een frisse en schone werkomgeving. Wij nemen ons werk serieus, ons succes is ook uw succes.

Mogelijkheden schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Om er voor te zorgen dat uw wensen worden afgestemd op onze mogelijkheden gaan wij graag met u in gesprek. U kunt aangeven wat de wensen zijn en dan maken wij een passend schema, zodat uw bedrijf er altijd netjes uitziet. Het kan zijn dat bepaalde onderdelen in het bedrijf extra vaak schoongemaakt moeten worden, geen zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is dit bij ons te melden en dan zorgen wij er voor dat het vaker schoon wordt gemaakt!

Vragen aan ons?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig of wilt u graag weten wat onze mogelijkheden en kosten zijn? Laat u het ons dan weten en neem vooral snel contact met ons op door te bellen naar 026-8486881 of naar 06-23207005. Op onze website kunt u ook “het bel me terug formulier” invullen en uw vragen stellen over ons schoonmaakbedrijf en dan nemen wij contact op met u. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn en dan zorgen wij er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan maar precies weet waar u aan toe bent bij ons!