Slide background

RenRo Gevelrenovatie

Welkom op onze nieuwe website

Bekijk onze projecten

Op deze website vindt u een ruim overzicht van
de vele projecten die wij in het verleden zoal hebben gerealiseerd

Slide background

Direct contact!

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies
kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers

Specialistische reiniging

RenRo Gevelrenovatie voor uw specialistische reiniging

Bent u op zoek naar specialistische reiniging? Zoekt u dan niet verder, want RenRo Gevelrenovatie is het bedrijf dat u nodig heeft en onze medewerkers staan direct voor u klaar. Uw bedrijf ziet er zeer verzorgd uit na een goede reiniging. Als u hiervoor een specialistische manier wilt gebruiken, dan kunnen wij van dienst zijn. Daar hebben wij namelijk ervaring mee. Alle soorten reiniging zijn bij ons mogelijk, specialistische of niet.

Waarom specialistische reiniging?

Uw bedrijf kan hoge eisen stellen aan hygiëne. Misschien heeft u niet de nodige kennis en kunde in huis of niet de tijd die nodig is om alles netjes te houden. Daarom kan specialistische reiniging een goede uitkomst voor u bieden en dit bieden wij u aan. Steeds meer bedrijven kiezen voor specialistische manieren van reinigen, waarom? Omdat uw bedrijf er hierdoor altijd netjes en verzorgd uitziet. Uw medewerkers komen altijd in een nette werkomgeving, wat zij zullen waarderen. Ook als u klanten ontvangt in uw bedrijf is het prettig als uw bedrijf er keurig uitziet. Het is uw visitekaartje!

Specialistische reiniging

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat over specialistische reiniging. U kunt uw wensen bij ons aangeven en dan maken wij een plan om voor u aan de slag te kunnen. Wij vinden het belangrijk dat er structuur is, dat het altijd netjes is en dat het onderhoud niet zo af en toe gebeurt. Daarom maken wij een schema, zodat uw bedrijf er altijd netjes uitziet en wij met regelmatig alles reinigen. Een goede reiniging kan alleen gebeuren met de juiste schoonmaakmiddelen. Daarom komen wij graag naar u toe, zodat wij u kunnen informeren over hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Laat u het ons daarom weten wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken!

Contact opnemen met ons

Wilt u graag meer weten over onze specialistische diensten? Dan kunt u nu meer informatie vragen over onze reiniging en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn. Belt u daarom naar 026-8486881 of naar 06-23207005. Op onze website kunt u ook “het bel me terug formulier” invullen en dan nemen wij snel contact met u op, zodat u hoort wanneer wij bij u aan het werk kunnen. Onze medewerkers staan u graag te woord dus wacht u niet met uw vragen, maar neem contact met ons op! Het zal u gegarandeerd goed bevallen als u met ons in zee gaat. Laat onze specialisten voor u werken, u kunt dan genieten van het resultaat, waar wij elke keer weer erg trots op zijn.