Slide background

RenRo Gevelrenovatie

Welkom op onze nieuwe website

Bekijk onze projecten

Op deze website vindt u een ruim overzicht van
de vele projecten die wij in het verleden zoal hebben gerealiseerd

Slide background

Direct contact!

Voor meer informatie en een vrijblijvend advies
kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers

Zandstralen

Zandstralen door RenRo Gevelrenovatie

Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van zandstralen of wilt u het een en ander laten zandstralen? Dan bent u aan het juiste adres bij RenRo Gevelrenovatie. Een andere naam voor zandstralen is gritstralen. Hierbij worden er door gebruik te maken van een compressor en perslucht gritkorrels tegen voorwerken geblazen. Wij hebben hiervoor alle materialen in huis en kunnen bij u zandstralen wanneer u daarvoor heeft gekozen. Onze medewerkers kunnen u ook informeren over wat er allemaal mogelijk is en dan kunnen wij bij u langskomen en het een en ander toelichten.

Mogelijkheden zandstralen

Er zijn een aantal materialen die voor zandstralen in aanmerking komen, daarbij kunt u denken aan:

  • Metaal (staal en ijzer), met als doel dit materiaal vrij te maken van roest en verf.
  • Brons om het op te ruwen voor verdere behandelingen.
  • Glas om bepaalde effecten te bereiken.
  • Hout zodat dit vrij wordt gemaakt van vernis of verf.

Toepassen van traaltechniek

Soorten straalmiddelen

Er zijn straalmiddelen die ingezet kunnen worden. Daarbij worden er twee hoofdgroepen vastgesteld en dat zijn metallisch en non metallisch. Non metallisch is bijvoorbeeld het onder hoge luchtdruk spuiten van gemalen kokosnootschaal of glasparels. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor zandstralen, dan kunt u dat aan ons laten weten en ook wanneer u vragen heeft. Wij beantwoorden uw vragen graag direct, zodat u weet waar u aan toe bent. Hierdoor kunt u ook beter een keuze maken als u bijvoorbeeld twijfelt tussen verschillende methoden. Onze medewerkers nemen de onzekerheid graag bij u weg en informeren u over de mogelijkheden in uw situatie.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van zandstralen en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan om te bellen naar 026-8486881 of naar 06-23207005. Op onze website kunt u ook “het bel me terug formulier” invullen en dan kunt u uw vragen stellen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u snel voorzien bent van een antwoord. Wij geven u ook graag advies op maat over zandstralen en komen daarvoor graag een keer bij u langs. U kunt bij ons daarom ook daarvoor direct een afspraak maken door nu contact met ons op te nemen.